Portfolio

Complete Website

“Je wilt tenslotte professioneel en geloofwaardig overkomen.”

Vergeet de simpele websites die je ‘eenvoudig zelf kunt maken‘. Natuurlijk is het makkelijk om zelf een website te maken via verschillende aanbieders, maar vroeg of laat wil je je business naar een ander niveau tillen.

Al vanaf €595,- kunnen wij een professionele website voor je maken die door SEO goed vindbaar is op Google. Je wilt tenslotte professioneel en geloofwaardig overkomen. Daarnaast hebben we de nodige ervaring in Visual Design (denk aan Photoshop e.d.) zodat we precies de juiste style en foto’s kunnen toepassen. Zo wordt het echt JOUW website.

Webdesign

Visual Design

SEO

p

Al vanaf €595,-

Recente Projecten

IBT Uitzendbureau B.V.

IBT is een uitzendbureau dat al jaren bestaat. Door de coronacrisis was de noodzaak om online vindbaar te zijn nog groter. DK Websites werd gevraagd om een overzichtelijke website te maken waar zowel werkzoekende als werkgever zich kan melden. Door middel van een paar eenvoudige stappen weet IBT meteen welke baan het beste bij je past. 

Op zoek naar personeel? Geen probleem, upload de vacature of neem contact op en IBT linkt u aan de talenten van de toekomst.

Vino Vivere

Vino Vivere importeert al sinds 2013 duurzame italiaanse wijnen. Het heeft altijd een website gehad tot er in december 2019 iets fout ging en de website offline was.. dit is ook nog eens de drukste periode van Vino Vivere met onder andere Kerst en Oud en Nieuw. Dit probleem werd op korte termijn opgelost door zelf een website online te zetten, maar deze voldeed helaas niet aan de verwachtingen.

DK Websites werd benaderd voor een nieuwe, frisse en duidelijke website. “Liever geen webshop, maar een overzichtelijke website” was de opdracht. Eind oktober 2020 was de oplevering.

Belle Vogue

Belle Vogue is een online kledingwinkel gericht op de jongere generatie. Het bedrijf is in 2020 opgestart en had een dringende behoefte aan een snelle en duidelijke webshop. DK Websites werd benaderd voor deze klus en heeft ervoor gezorgd dat de shop in minder dan 2 weken online stond.

Na de lancering kende de webshop een vliegende start met op de eerste dag een groot aantal bestellingen! #jobwelldone

Work Package Services B.V.

Work Package Services bestaat al enige tijd en was al voorzien van een website, echter was dit een eenvoudige website gemaakt via Jimdo. Helaas konden de heren de website niet uitbreiden en naar eigen wens maken vanwege de beperkingen.

DK Websites werd benaderd om een professionele website te maken die precies is zoals zij het graag zien en die te allen tijde uit te breiden is. 

 

JT Supply

JT Supply is een Nederlands merk voor sportkleding en accessoires. Na de oprichting in 2018 kende het merk een enorme groei in 2019, de winkel was online goed vindbaar maar miste de professionele uitstraling van een echte webshop.

In 2020 werd DK Websites benaderd om het merk naar een hoger niveau te tillen door een volledig functionerende webshop te bouwen ‘met alles erop en eraan’.

 

Kinderopvang Het Kuikentje

Kinderopvang Het Kuikentje is een kleinschalige kinderopvang in Oostvoorne die bekend staat om de agrarische werkwijze. Ondanks de kleinschaligheid is de opvang de afgelopen jaren enorm gegroeid in ruimte en faciliteiten, maar de website groeide helaas niet mee.. 

DK Websites zorgde in 2020 voor een fris nieuw uiterlijk wat past bij Het Kuikentje en laat zien hoe het Kuikentje te werk gaat, wie je tegen zult komen en waar het bij hen om draait.

Henke Karelse Fotografie

Henke is fotografe en had zelf een website gemaakt met Weebly. Zij zei dat die website oké was maar dat ze meer wilde en dat was helaas niet mogelijk met Weebly. Ze zocht naar alternatieven en kwam tot de conclusie dat ze een ‘echte’ website nodig had.

De opdracht was duidelijk;
Een overzichtelijke website met een ‘clean’ uiterlijk die ook op mobiel goed functioneert zodat haar foto’s zelfs op mobiel overkomen zoals zij wilt.

Salon de Mireille – Brows & Lashes

Mireille had ook een website op Weebly. Het was onoverzichtelijk en veel gedoe om iets toe te voegen of aan te passen.

Een nieuwe look was nodig om de gewenste groei te bewerkstelligen. De nieuwe website heeft een frisse uitstraling en biedt (potentiële) klanten verschillende mogelijkheden om contact met haar op te nemen en zo een afspraak te maken.

Pauline Schildert

Paulien werd bijna gedwongen van haar hobby haar werk te maken. Na vele positieve reacties op haar portretten vond zij het tijd voor een eigen website.

De website moest overzichtelijk zijn en een zwart-witte look hebben. Het moet het voor haar (potentiële) klanten makkelijker maken om contact met haar op te nemen en dit is gelukt! Daarnaast mochten de portretten zelf niet ontbreken, we hebben deze op een galerij-achtige manier aan haar website toegevoegd.

Reviews

“Heel blij met mijn nieuwe website! Binnen een paar dagen had ik al een opzet ontvangen en het eindresultaat is precies zoals ik het wilde hebben!”

Henke Karelse

Henke Karelse Fotografie

“Na de oplevering merkte ik meteen al een verschil t.o.v. mijn oude website, mijn klanten zijn zeer te spreken over de mogelijkheden om contact met mij op te nemen. Bedankt Dennis!”

Mireille Pennings

Salon de Mireille

Laten We Samen Iets Moois Neerzetten!

Locatie

Rockanje, Zuid-Holland

DK Websites
5.0
aangedreven door Facebook
×