Professionele Websites

Professionele Websites

“Zo laat je je bedrijf ook online groeien en zul je meer leads genereren”

Vergeet de simpele websites die je ‘eenvoudig zelf kunt maken‘. Natuurlijk is het makkelijk om zelf een website te maken en er zijn genoeg bedrijven die dit aanbieden, maar vroeg of laat wil je je business naar een ander niveau tillen.

Wij bouwen een professionele website die door SEO goed vindbaar is op onder andere Google. Zo laat je je bedrijf ook online groeien en zul je meer leads genereren. Daarnaast hebben we de nodige ervaring in visuele ontwerpen (denk aan Photoshop) zodat we precies de juiste style en foto’s kunnen toepassen om jouw idee te vertalen naar een website.
Door onze aanpak en ervaring wordt het echt JOUW website.

Webdesign

Visual Design

SEO

w

Marketing

Recente Projecten

Golfbaan Catharinenburg

Golfbaan Catharinenburg

Golfbaan Catharinenburg in Melissant was dringend toe aan een frisse nieuwe website. De oude website was onoverzichtelijk, verouderd en bevatte veel informatie welke niet relevant was voor de bezoeker wat de ervaring op de website niet bevorderde.

Als sponsor van deze golfbaan werd DK Websites gevraagd om eens een opzetje te maken van een eventuele nieuwe website om te kijken of dit zou voldoen aan de verwachtingen. Vrijwel meteen na aanlevering van de opzet kregen we de opdracht en gingen wij aan de slag. Het eindresultaat is een overzichtelijke en frisse website met al de benodigde informatie voor nieuwe en bekende leden van de club.

BTW Specialist Zonnepanelen

BTW Specialist Zonnepanelen

BTW Specialist Zonnepanelen benaderde ons omdat zij op korte termijn een website nodig hadden. ‘Het moet een website worden die op een overzichtelijke manier informatie geeft aan de consument en het voor de klant makkelijk maakt om de stappen te volgen’.

DK Websites zorgde dat de website binnen enkele weken online stond en we hebben ervoor gezorgd dat het voor de consument én voor installateurs zéér makkelijk is om de BTW terug te vragen. Het doel was dan ook om ‘het gedoe’ weg te halen bij de klant.
#jobwelldone

Pretty Strong Mom

Pretty Strong Mom

Pretty Strong Mom is krachttraining voor en door mama’s, tijdens en na de zwangerschap.

Pretty Strong Mom eigenaresse Ursula benaderde DK Websites nadat zij contact had gehad met Henke Karelse Fotografie om foto’s te maken voor de website.
Althans..voor de nog niet bestaande website.

DK Websites werd gevraagd om de website te maken in combinatie met de fotoshoot van Henke Karelse.

Bedankt Ursula en bedankt Henke voor de prettige samenwerking!

Dutch Power Solutions

Dutch Power Solutions

Dutch Power Solutions is een bedrijf wat actief is in de scheepvaart met een focus op de binnenvaart. Het bedrijf is importeur van een aantal bekende merken en innovatieve producten.

DK Websites werd benaderd om een duidelijke en overzichtelijke website te maken. Het logo, de kleuren en letterstyle werden door het bedrijf aangeleverd waardoor wij in zeer korte tijd een website online konden zetten.

CK Virtual Services

CK Virtual Services

Celine van CK Virtual Services is in het eerste kwartaal van 2020 begonnen als Virtual Assistent. Nadat zij groen licht kreeg van de Kamer van Koophandel werden wij meteen gebeld of wij een website voor haar konden maken. Eén voorwaarde… ‘de website móét over twee weken online zijn!

Geen probleem, we zijn meteen aan de slag gegaan en hebben de website binnen de vastgestelde termijn opgeleverd.

Leuke bijkomstigheid is dat we voor dit project samen konden werken met Henke Karelse Fotografie. Henke heeft óók binnen de vastgestelde termijn de foto’s voor de website kunnen leveren.

Kees de Slager

Kees de Slager

Kees de Slager is al generaties een begrip in Westvoorne maar sinds 2013 net iets anders dan vroeger. Kees de Slager Bezorgservice heeft een ruim assortiment met o.a. vlees, vis en kip producten welke u op kunt halen of kunt laten bezorgen.

Voorheen was keesdeslager.nl slechts een website met een prijslijst, maar door de groei van het bedrijf moest er een webshop komen. Het moet makkelijker en overzichtelijker worden, voor zowel de klant als voor onswas de opdracht.

Eind maart 2020 ging de nieuwe webshop online, nét op tijd voor de Paasdagen.

Vino Vivere

Vino Vivere

Vino Vivere importeert al sinds 2013 duurzame italiaanse wijnen.
Het heeft altijd een website gehad tot er in december 2019 iets fout ging en de website onverwachts offline was…dit midden in de drukste periode met o.a. Kerst en Oud & Nieuw.

Dit probleem werd op korte termijn opgelost door zelf een website te maken, maar deze voldeed helaas niet aan de verwachtingen en kon de groei van het bedrijf niet aan.

DK Websites werd benaderd voor een nieuwe, frisse en duidelijke website.
“Liever geen webshop, maar een overzichtelijke website” was de opdracht.

#jobwelldone

Kinderopvang het Kuikentje

Kinderopvang het Kuikentje

Kinderopvang Het Kuikentje is een kleinschalige kinderopvang in Oostvoorne die bekend staat om de agrarische werkwijze. Ondanks de kleinschaligheid is de opvang de afgelopen jaren enorm gegroeid in ruimte en faciliteiten, maar de website groeide helaas niet mee.

DK Websites zorgde in 2020 voor een fris nieuw uiterlijk wat past bij Het Kuikentje en laat zien hoe het Kuikentje te werk gaat, wie je tegen zult komen en waar het bij hen om draait.

Henke Karelse Fotografie

Henke Karelse Fotografie

Henke Karelse is fotografe en had zelf een website gemaakt met Weebly. Zij zei dat die website oké was maar dat zij meer wilde en dat was helaas niet mogelijk met Weebly. Ze zocht naar alternatieven en kwam tot de conclusie dat ze een ‘echte’ website nodig had.

De opdracht was duidelijk;
Een overzichtelijke website met een ‘clean’ uiterlijk die ook op mobiel goed functioneert zodat haar foto’s zelfs op mobiel overkomen zoals zij wilt.

IBT Uitzendbureau B.V.

IBT Uitzendbureau B.V.

IBT is een uitzendbureau dat al jaren bestaat. Door de coronacrisis was de noodzaak om online vindbaar te zijn nog groter. DK Websites werd gevraagd om een overzichtelijke website te maken waar zowel werkzoekende als werkgever zich kan melden. Door middel van een paar eenvoudige stappen weet IBT meteen welke baan het beste bij je past.

Op zoek naar personeel? Geen probleem, upload de vacature of neem contact op en IBT linkt u aan de talenten van de toekomst.

Salon de Mireille

iphone imac en ipad met website screenshots erop

Salon de Mireille

Mireille had een website op Weebly. Het was onoverzichtelijk en veel gedoe om iets toe te voegen of aan te passen.

Een nieuwe look was nodig om de gewenste groei te bewerkstelligen. De nieuwe website heeft een frisse uitstraling en biedt (potentiële) klanten verschillende mogelijkheden om contact met haar op te nemen en zo een afspraak te maken.

Pauline Schildert

iphone imac en ipad met website screenshots erop

Pauline Schildert

Paulien werd bijna gedwongen van haar hobby haar werk te maken. Na vele positieve reacties op haar portretten vond zij het tijd voor een eigen website.

De website moest overzichtelijk zijn en een zwart-witte look hebben. Het moet het voor haar (potentiële) klanten makkelijker maken om contact met haar op te nemen en dit is gelukt! Daarnaast mochten de portretten zelf niet ontbreken, we hebben deze op een galerij-achtige manier aan haar website toegevoegd.

JT Supply

iphone imac en ipad met website screenshots erop

JT Supply

JT Supply is een Nederlands merk voor sportkleding en accessoires. Na de oprichting in 2018 kende het merk een enorme groei in 2019, de winkel was online goed vindbaar maar miste de professionele uitstraling van een echte webshop.

In 2020 werd DK Websites benaderd om het merk naar een hoger niveau te tillen door een volledig functionerende webshop te bouwen ‘met alles erop en eraan’.

Work Package Services B.V.

iphone imac en ipad met website screenshots erop

Work Package Services B.V.

Work Package Services bestaat al enige tijd en was al voorzien van een website, echter was dit een eenvoudige website gemaakt via Jimdo. Helaas konden de heren de website niet uitbreiden en naar eigen wens maken vanwege de beperkingen.

DK Websites werd benaderd om een professionele website te maken die precies is zoals zij het graag zien en die te allen tijde uit te breiden is.

Reviews

“Heel blij met mijn nieuwe website! Binnen een paar dagen had ik al een opzet ontvangen en het eindresultaat is precies zoals ik het wilde hebben!”

Henke Karelse

Henke Karelse Fotografie

“Na de oplevering merkte ik meteen al een verschil t.o.v. mijn oude website, mijn klanten zijn zeer te spreken over de mogelijkheden om contact met mij op te nemen. Bedankt Dennis!”

Mireille Pennings

Salon de Mireille

×